Przydatne W±tki: | Og³oszenia: |
Dla Pocz±tkuj±cych Karty Postaci Levele Wpis do KP |
-No dobrze
Squirtle popatrz, wskazuje na obrazek
To atak Bubble. Chcia³a bym ¿eby¶ siê go nauczy³. Musisz w sobie skoncentrowaæ wodê. Gdy uda ci siê zatrzymaj j± w ustach, skoncentruj siê i spróbuj wypu¶ciæ w postaci b±belków. Æwicz tak przez 6godzin
Rattata to atak Bite, wskazuje na obrazek
Chcia³a bym by¶ siê go nauczy³. Jest ca³kiem prosty! Wystarczy, ¿e naostrzysz swoje z±bki mocno otworzysz pyszczek i zaci¶niesz na czym¶. W tym przypadku na tym, poda³am mu grub± ga³±¼. Poæwicz na niej. Æwicz tak przez 6godzin
Weedle popatrz, wskazuje drzewo z owocami. Poæwicz celno¶æ i si³ê. U¿ywaj Poison Sting ¿eby zwaliæ owoce z tego drzewa. Gdy jaki¶ owoc bêdzie zlatywa³ uderz go mocno g³ow±, albo ogonem. Æwicz tak przez 6godzin
Farfetch'd popatrz, wskazuje obrazek
To atak Aerial Ace. Chcia³a bym by¶ siê go nauczy³ (na koszt Leer ) Musisz skoncentrowaæ swoj± si³ê w skrzyd³ach i nogach. Rozpêd¼ siê z wielkiej odleg³o¶ci biegn±c coraz szybciej i szybciej potem rozprostuj skrzyd³a i le¼ jak strza³a w stronê tego g³azu, wskazuje. Uderz j± mocno dziobem. Æwicz tak przez 6godzin
Ostatnio edytowany przez Monica (2010-05-12 14:36:03)
-Squirtle nauczy³ siê Bubble
-Rattata nauczy³ siê Bite
Imiê: Sasuke
Region: Unova
Rodzinne Miasto: Pallet Town
Aktualnie jestem:Sanyou City
Kasa: 280$
Karta postaci
Box
Dobrze Weedle, Farfetch'd powtórzcie swój poprzedni trening
Weedle popatrz, wskazuje drzewo z owocami. Poæwicz celno¶æ i si³ê. U¿ywaj Poison Sting ¿eby zwaliæ owoce z tego drzewa. Gdy jaki¶ owoc bêdzie zlatywa³ uderz go mocno g³ow±, albo ogonem. Æwicz tak przez 6godzin
Farfetch'd popatrz, wskazuje obrazek
To atak Aerial Ace. Chcia³a bym by¶ siê go nauczy³ (na koszt Leer ) Musisz skoncentrowaæ swoj± si³ê w skrzyd³ach i nogach. Rozpêd¼ siê z wielkiej odleg³o¶ci biegn±c coraz szybciej i szybciej potem rozprostuj skrzyd³a i le¼ jak strza³a w stronê tego g³azu, wskazuje. Uderz j± mocno dziobem. Æwicz tak przez 6godzin
Squirtle popatrz, wskazuje na obrazek
To jest atak Water Gun. Chcia³a bym by¶ siê go nauczy³. Spójrz- Zaznaczam na drzewie kó³ko. Musisz w to wcelowaæ strumieniem wody. To nie jest trudne. Musisz tylko skoncentrowaæ w policzkach wodê, g³owê mieæ naprzeciwko kó³ka, usta zaokr±gliæ i wypu¶ciæ wodê. Æwicz tak przez 6godzin
Rattata poæwicz szybko¶æ i si³ê. Bêdê ci co chwila w ró¿nych kierunkach rzucaæ ma³e kawa³ki drewna, a ty musisz zd±¿yæ do nich podbiec i je przegry¼æ. Potem bêdê rzucaæ coraz szybciej, wiêcej na raz i coraz wiêksze wiêc bêdzie coraz trudniej. Musisz siê skoncentrowaæ i szybko dzia³aæ. Æwicz tak przez 6godzin.
Wszystkie pokemony nauczy³y siê tego czego chcia³a¶
(Ma³y bonus za to ¿e d³ugo nie odpisa³em. Przepraszam.)
Karta postaci
Box
Squirtle Chcia³abym by¶ nauczy³ siê Water Pulse. Wiem, ¿e to trudny atak, ale za to bardzo silny i po paru dniach pracy na pewno siê go nauczysz! Razem potrafimy zrobiæ wszystko. Popatrz, ten atak wygl±da tak: Wskazuje na obrazek
Polega na tym, ¿e uderza siê wodn± kul± w przeciwnika. Musisz koncentrowaæ w swych ³apkach bardzo du¿o wody. Tylko w ³apkach, ca³± wodê tam przenie¶. Gdy ju¿ bêdzie jej do¶æ du¿o to ulep z niej kulê i mocno wyrzuæ. Kiedy¶ na pewno siê nauczysz. Æwicz tak przez 8godzin.
Weedle z tob± nie mam zamiaru æwiczyæ ataków tylko cie trenowaæ by¶ jak najszybciej ewulowa³. Popatrz- Wskazuje drzewo. Musisz je przewróciæ! W³ó¿ to ca³± si³ê i uderzaj wszystkimi atakami! To trochê potrwa, ale taki trening ciê wzmocni i na pewno dziêki niemu szybko ewulujesz. Æwicz tak przez 8godzin.
Farfetch'd popatrz na ten obrazek
To atak Knock Off którego bêdziemy siê uczyæ. Musisz skoncentrowaæ w sobie si³ê! Ca³± swoj± moc! Dobrze, a teraz spróbuj tak± czarn± moc± jak na obrazku uderzyæ w t± ska³ê- Wskazuje. Æwicz tak przez 8godzin
Rattata poæwicz szybko¶æ i si³ê. Bêdê ci co chwila w ró¿nych kierunkach rzucaæ ma³e kawa³ki drewna, a ty musisz zd±¿yæ do nich podbiec i je przegry¼æ. Potem bêdê rzucaæ coraz szybciej, wiêcej na raz i coraz wiêksze wiêc bêdzie coraz trudniej. Musisz siê skoncentrowaæ i szybko dzia³aæ. Æwicz tak przez 8godzin.
Jak na razie nic.
Karta postaci
Box
Ponówcie trening czyli:
Squirtle Chcia³abym by¶ nauczy³ siê Water Pulse. Wiem, ¿e to trudny atak, ale za to bardzo silny i po paru dniach pracy na pewno siê go nauczysz! Razem potrafimy zrobiæ wszystko. Popatrz, ten atak wygl±da tak: Wskazuje na obrazek
Polega na tym, ¿e uderza siê wodn± kul± w przeciwnika. Musisz koncentrowaæ w swych ³apkach bardzo du¿o wody. Tylko w ³apkach, ca³± wodê tam przenie¶. Gdy ju¿ bêdzie jej do¶æ du¿o to ulep z niej kulê i mocno wyrzuæ. Kiedy¶ na pewno siê nauczysz. Æwicz tak przez 8godzin.
Weedle z tob± nie mam zamiaru æwiczyæ ataków tylko cie trenowaæ by¶ jak najszybciej ewulowa³. Popatrz- Wskazuje drzewo. Musisz je przewróciæ! W³ó¿ to ca³± si³ê i uderzaj wszystkimi atakami! To trochê potrwa, ale taki trening ciê wzmocni i na pewno dziêki niemu szybko ewulujesz. Æwicz tak przez 8godzin.
Farfetch'd popatrz na ten obrazek
To atak Knock Off którego bêdziemy siê uczyæ. Musisz skoncentrowaæ w sobie si³ê! Ca³± swoj± moc! Dobrze, a teraz spróbuj tak± czarn± moc± jak na obrazku uderzyæ w t± ska³ê- Wskazuje. Æwicz tak przez 8godzin
Rattata poæwicz szybko¶æ i si³ê. Bêdê ci co chwila w ró¿nych kierunkach rzucaæ ma³e kawa³ki drewna, a ty musisz zd±¿yæ do nich podbiec i je przegry¼æ. Potem bêdê rzucaæ coraz szybciej, wiêcej na raz i coraz wiêksze wiêc bêdzie coraz trudniej. Musisz siê skoncentrowaæ i szybko dzia³aæ. Æwicz tak przez 8godzin.
-Rattata si³a +1
Karta postaci
Box
-Dobrze maluchy, ka¿dy z was ma jak najmocniej zniszczyæ jedno drzewo. Je¶li uda mu siê je zwaliæ to mo¿e zaatakowaæ drugie. Dziêki temu bêdziecie o wiele silniejsi- Powiedzia³am do grupki staj±cych przy mnie pokemonów
Squirtle atakuj swoje drzewo na zmianê Water Gun, Bubble i Tackle
Rattata atakuj swoje drzewo Quick Attack, Tackle i Bite na zmianê
Weedle atakuj swoje drzewo Poison Sting
Farfetch'd atakuj swoje drzewo Aerial Ace, Peck i Fury Cutter na zmianê
Æwiczcie tak przez 8godzin. START!
-Squirtle si³a +1
-Farfetch'd si³a +1