Przydatne Wątki: | Ogłoszenia: |
![]() ![]() ![]() ![]() |
To forum jest trochę opuszczone i zapuszczone (xD) Myślę, że można by je trochę 'odnowić'. Można by zrobić specjalny banner który każdy użytkownik wkleił by do podpisu na innych forach. No i innego rodzaju reklamy... Na forach wielotematycznych często są miejsca gdzie można zareklamować swoje forum. Moglibyśmy dla zachęcenia reklamacji dać jakieś nagrody np. Jeśli ktoś zachęci do zarejestrowania się jakąś osobę otrzyma 1p. A np. 3p można by wymienić na jakiegoś losowego pokemona. Gdy zrobi się więcej ludzi można by ogłosić, że poszukujemy moderatorów i MG każdemu coś przydzielić i forum by ruszyło. Jednak najpierw trzeba jakoś zacząć ;p
Po pierwsze: Co myślicie?
Ja myślę, że takie reklamowanie niewiele daje, ale zawsze można spróbować...
Katie ma racje po co reklamować najlepiej rzucić to wszystko! A tak na serio to fajny pomysł z punktami można je wymieniać na pokemony i przedmioty.
No dobra, każdy kto zachęci osobę do rejestracji i gry na forum dostanie jeden punkt.
Jeszcze wszystko dopracuję ale możecie już zaczynać reklamowanie, nagrody będą ale jakie to nie powiem.
Imię: Sasuke
Region: Unova
Rodzinne Miasto: Pallet Town
Aktualnie jestem:Sanyou City
Kasa: 280$
Karta postaci
Box
Trener Hoenn
@UP Ten system jest do bani! Ktoś założy konto to mu na PW napisze "Powiedz, że grasz z mojego polecenai to mi pomożesz a potem ja pomoge tobie"
Mogę zając się takim systemem jednakże dopiero po powrocie z wakacji.
Imię i nazwisko: James Bones
Pieniądze: 220$
W torbie:
6 Pokeballi PokeDex
PokeNav
BerryDex
Rodzinne Miasto: Rustboro City
Profesja: Koordynator
Pokemony:
Mudkip
Tackle Growl
James Bones! Więcej informacji.